Ontdek de standhouders op Informatie aan Zee!

Ontdek de standhouders op Informatie aan Zee!

19.01.2023

Net zoals andere edities is er een uitgebreide beursvloer gepland op Informatie aan Zee 2023. Ontdek hieronder welke bedrijven en organisaties alvast aanwezig zullen zijn!

Standhouders 

Agentschap Facilitair bedrijf

Het agentschap Facilitair Bedrijf ondersteunt de archiefzorg en het archiefbeheer binnen de Vlaamse overheid en de provinciale en lokale besturen met facilitaire dienstverlening. 

BeeSmart ICT Solutions

BeeSmart ICT Solutions is uw partner voor de Bibliotheek van de Toekomst. Gezamenlijk beheren wij uw Publieke omgeving vanuit de Cloud, verbeteren we de dienstverlening aan uw (niet-)leden en verhogen we het gebruikersgemak voor uw medewerkers.

Biblidesign

Biblionet is sinds 1995 actief als full-service facilitair dienstverlener voor bibliotheken, non-profit organisaties en onderwijsinstellingen. Biblionet biedt haar klanten een compleet dienstenpakket: van kantoorartikelen tot en met een complete inrichting. Via meerdere portals, waaronder Biblioshop en SchoolDirect, worden tienduizenden producten standaard aangeboden. Bovendien worden specifieke oplossingen op gebied van inrichting en maatwerk geleverd.

BibLibre

De activiteiten van BibLibre zijn gebaseerd op meer dan 10 jaar ervaring in vrije software voor bibliotheken en documentatiecentra. Aanvankelijk betrokken bij Koha, ondersteunen wij portalen met Bokeh, Elektronisch documentbeheer met Omeka en planningsbeheer met Planno.

Bibliotheca

Bibliotheca is de specialist voor toekomstgerichte RFID-systemen en concepten voor Open Library, Transformative library, cloudLibrary en Hublet.

DE REE archiefsystemen

DE REE archiefsystemen levert met MAIS-Flexis, MAIS-(M)DWS en MAIS-eDepot de totaaloplossing voor het beschrijven, beheren en publiceren van uw analoge en digitale archieven en collecties. Ook voor depot- en studiezaalbeheer!

DEVENTit

Atlantis is hét webbased software platform voor collectiebeheer en online publicatie; voor archieven, musea en erfgoedbibliotheken. Bezoek onze stand en ontdek wat Atlantis voor je organisatie kan betekenen.

Docbyte

Het is onze visie om aanzienlijk bij te dragen aan de digitale economie door geautomatiseerde processen en interacties te implementeren voor kennisorganisaties en hun klanten. Wij zijn ervan overtuigd dat volledig digitale zakelijke interacties de wereld een betere plaats kunnen maken. Docbyte verkort de compliance-processen drastisch door gegevens veilig vast te leggen en te ontsluiten en bied een digitale archiveringsdiensten en een klantenportaal zodat uw klanten dossiers in enkele seconden kunnen vinden.

EBSCO Information Services

EBSCO voorziet bibliotheken van onder meer onderzoeksdatabanken, (e-)boeken, abonnementsdiensten, toegangsoplossingen, medische informatietools en e-learningbronnen. 

EKZ Benelux  

EKZ Benelux is ruim 20 jaar de specialist voor RFID selfserviceoplossingen voor bibliotheken en universiteiten.

FARO vzw

FARO, het steunpunt voor de cultureel-erfgoedsector in Vlaanderen en Brussel, is er voor erfgoedwerkers uit archieven, erfgoedbibliotheken, en -cellen, organisaties voor immaterieel erfgoed, landelijke dienstverleners en musea.

ILGE Subscription Management

ILGE biedt een totaaloplossing op maat voor het leveren & beheren van digitale en gedrukte abonnementen, (e-)boeken en databanken. Wij ontzorgen uw bib door 1 aanspreekpunt, transparante prijszetting en toegang tot de ILGE Portal.

Kno-Tech bv 

Kno-Tech biedt een totaalpakket voor bibliotheken: RFID, EM en hybride systemen zoals zelfservice, personeelswerkplekken, sorteerrobots, inleverbussen, alarmpoorten,  etc.

Lexis Nexis 

Met een aanbod van meer dan 40.000 bronnen vindt u in de database van LexisNexis (inter)nationaal nieuws, blogs, biografieën en bedrijfs- en marktinformatie. Zo doet u efficiënt (markt)onderzoek of analyseert u concurrenten.

OCLC

OCLC is een non-profit, dat wordt aangestuurd door en werkt in het belang van alle soorten bibliotheken. Wij leveren producten als Wise, WorldCat, EZproxy en WorldShare Management Services. Bibliotheken hebben inspraak in de ontwikkelingen van deze producten.

ProQuest

ProQuest streeft ernaar onderzoekers en bibliothecarissen over de hele wereld te ondersteunen. Het portfolio van het bedrijf - inclusief inhoud, technologieën en diepgaande expertise - zorgt voor betere onderzoeksresultaten voor gebruikers en meer efficiëntie voor de bibliotheken en organisaties die hen van dienst zijn. Samen met ExLibris stellen wij academische instellingen in staat kennis te creëren, te beheren en te delen. Met betere tools zoals Alma, Rapido en RapidILL, Primo, Library App en meer ... bereiken onze klanten hun doelstellingen en bevorderen ze academische initiatieven.

Schulz Benelux 

Schulz Benelux ontwerpt unieke en innovatieve oplossingen voor allerlei bibliothekenontwerpen. We leveren expertise en creativiteit met een flexibel gamma van hoogwaardige producten en zijn uw partner van idee tot installatie van het uiteindelijke concept. Ook voor de dagelijkse werking kunt u bij Schulz terecht en zijn leverancier van alle ZIZO etiketten en signalisatie, jeugd en volwassenen. Via het Biblioprint programma verloopt de etikettering van uw boeken eenvoudig en vlot. 

Scripto - TWI Brussels 

TWI is een maatwerkbedrijf en ondersteunt, via diverse diensten, de productie en het vlotte functioneren van talrijke bedrijven en organisaties. Als sociale onderneming doet TWI daarvoor beroep op mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hun talenten worden optimaal benut en ontplooid om topkwaliteit af te leveren. Ze zijn sterk in mailings, verpakking, handling, groenonderhoud, uitwerk en digitalisering.

Tracs Systems 

Tracs Systems helpt klanten met hun digitale transformatie. Ze ontwikkelen cloud-oplossingen zoals PlanBookGo, EventManagerPro en PayWashGo. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor bedrijfs-IT en betaal- en softwareoplossingen op maat. Ons portfolio behelst software en hardware oplossingen voor cashless, digital en secure.

Beurs- en sponsorinformatie Informatie aan Zee 2023 

Heeft u interesse om met uw bedrijf of organisatie op de beursvloer van Informatie aan Zee 2023 te staan? Ontdek alle mogelijkheden in het beurs- en sponsordossier: 

Aanmeldingen Beursvloer & Sponsors


Nieuwsberichten

Alle nieuwsberichten

Waarom lid van de VVBAD worden?

  • Deel zijn van het netwerk van experten en collega's
  • Mee de belangen van de informatiesector behartigen
  • Korting krijgen op de activiteiten van de VVBAD
  • Toegang krijgen tot vakinformatie
  • Participeren in de verenigingsbesturen
Word lid
© Vlaamse Vereniging voor Bibliotheek, Archief & Documentatie vzw
Statiestraat 179 | B-2600 Berchem (Antwerpen)
Tel: (+32) 03 281 44 57 | email: vvbad@vvbad.be