VVBAD wint BSAE-award 2018

VVBAD wint BSAE-award 2018

27.11.2018

De Belgian Society of Association Executives (BSAE) is een vereniging die zich inzet voor de verdere ontwikkeling en grotere erkenning van de verenigingsprofessionals binnen ledenorganisaties. Op 21 november vierde ze haar vijfjarig bestaan met het congres De toekomst van ledenorganisaties is: werken aan de toekomst van de leden. Op dat congres werd ook de eerste BSAE-award uitgereikt aan een ledenorganisatie die het verschil maakt.

De award bekroont een vereniging die de leden en stakeholders op een vernieuwende manier bindt, die acties of projecten opstart waarbij samenwerking centraal staat of die een campagne uitwerkten die een impact had op de maatschappij. Bedoeling daarbij is vooral om verenigingsprofessionals te laten nadenken over waarmee ze het verschil maken.

De vierkoppige jury koos de VVBAD met de campagne #bibvooriedereen uit. Het bronzen beeldje staat nu wel in het VVBAD-kantoor in Berchem, maar eigenlijk bekroont het iedereen die zich mee inzette voor de campagne. Alle partnerorganisaties en ambassadeurs, alle bibliotheken en iedereen die op een of andere manier de campagne mee tot een succes heeft gemaakt. We zijn trots dat we deze award in ontvangst mochten nemen, maar vooral dankbaar om de steun die we van iedereen kregen.

 

 

 

 

 

IMPORTANT
De BSAE-award 2018, voor ledenorganisaties die het verschil maken.

Nieuwsberichten

Alle nieuwsberichten

Waarom lid van de VVBAD worden?

  • Deel zijn van het netwerk van experten en collega's
  • Mee de belangen van de informatiesector behartigen
  • Korting krijgen op de activiteiten van de VVBAD
  • Toegang krijgen tot vakinformatie
  • Participeren in de verenigingsbesturen
Word lid
© Vlaamse Vereniging voor Bibliotheek, Archief & Documentatie vzw
Statiestraat 179 | B-2600 Berchem (Antwerpen)
Tel: (+32) 03 281 44 57 | email: vvbad@vvbad.be