Bevraging indicatoren voor de Lokale Vrijtijdsmonitor

Bevraging indicatoren voor de Lokale Vrijtijdsmonitor

19.05.2020

Zoals al eerder aangekondigd, zullen de gegevens van openbare bibliotheken vanaf werkjaar 2020 niet meer in BIOS verzameld worden, maar via de Lokale Vrijetijdsmonitor. Door deze aanpak zal de set indicatoren beperkter zijn, maar relevanter.

Het departement Cultuur, Jeugd en Media wil de sector graag consulteren om tot een nuttige en haalbare set van kernindicatoren te komen. Daarom vraagt het departement om via een bevraging input en bedenkingen op de voorliggende indicatorset door te geven. Via deze bevraging kun je laten weten welke indicatoren verbeterd of eventueel geschrapt mogen worden, of kun je nieuwe indicatoren opgeven die volgens jou van belang kunnen zijn.

Lees zeker eerst de richtlijnen voor het invullen van de bevraging, de voorgestelde lijst met kernindicatoren en de doelstellingen van de bevraging op het kennisportaal CC&BIB.

De bevraging kan ten laatste ingevuld worden op zondag 31 mei. Verzamel per organisatie alle input en laat 1 persoon per organisatie deelnemen aan de bevraging.

Om de gegevens van 2019 niet verloren te laten gaan, roepen we bibliotheken op om zich nog één keer te registeren via BIOS3 en hun gegevens in te vullen. Hoe meer bibliotheken deze gegevens invullen, hoe nuttiger de data die eruit afgeleid kunnen worden.


Nieuwsberichten

Alle nieuwsberichten

Waarom lid van de VVBAD worden?

  • Deel zijn van het netwerk van experten en collega's
  • Mee de belangen van de informatiesector behartigen
  • Korting krijgen op de activiteiten van de VVBAD
  • Toegang krijgen tot vakinformatie
  • Participeren in de verenigingsbesturen
Word lid
© Vlaamse Vereniging voor Bibliotheek, Archief & Documentatie vzw
Statiestraat 179 | B-2600 Berchem (Antwerpen)
Tel: (+32) 03 281 44 57 | email: vvbad@vvbad.be