Terugkoppelingsmomenten Project 'Welgevormd in de informatiesector'

Terugkoppelingsmomenten Project 'Welgevormd in de informatiesector'

02.06.2020

Naar aanleiding van een aantal recente verschuivingen in bevoegdheden tussen bestuursniveaus en het al dan niet verderzetten van vormingen in de informatiesector, voert de VVBAD het project Welgevormd in de informatiesector uit, dat onderzoek doet naar de behoeften van medewerkers op het vlak van opleiding, vorming en bijscholing. Op basis hiervan stelt de VVBAD tegen eind september 2020 een blauwdruk (visiedocument) voor van vormingen waar nood aan is.

Ondertussen werden flink wat plaatsbezoeken afgelegd en kwamen er veel reacties binnen op onze online vragenlijst. Een grote diversiteit aan respondenten gaf ons een goed beeld van de noden en behoeften. Vooraleer we deze omzetten in een mogelijk vormingsaanbod, zouden we de voorlopige resultaten van deze bevraging graag aan jou voorstellen. Uiteraard is ook hier opnieuw jouw inbreng van groot belang. 

Tijdens digitale terugkoppelingssessies krijg je de kans om opmerkingen, bedenkingen en aanvullingen te formuleren bij onze suggesties. Om iedereen de kans te bieden deel te nemen aan deze sessie, organiseren we vier momenten. Je kunt kiezen uit dinsdag 23 juni (10u-11u of 14u-15u) of donderdag 25 juni (10u-11u of 14u-15u). 

Om organisatorische redenen zouden we je willen vragen om volgend inschrijvingsformulier in te vullen waarin je de datum en uur van voorkeur aangeeft. Enkele dagen voordien krijg je een link naar de digitale sessie. 


Nieuwsberichten

Alle nieuwsberichten

Waarom lid van de VVBAD worden?

  • Deel zijn van het netwerk van experten en collega's
  • Mee de belangen van de informatiesector behartigen
  • Korting krijgen op de activiteiten van de VVBAD
  • Toegang krijgen tot vakinformatie
  • Participeren in de verenigingsbesturen
Word lid
© Vlaamse Vereniging voor Bibliotheek, Archief & Documentatie vzw
Statiestraat 179 | B-2600 Berchem (Antwerpen)
Tel: (+32) 03 281 44 57 | email: vvbad@vvbad.be