Oproep: lever foto's aan

Oproep: lever foto's aan

07.01.2020

Het International Connections Committee (ICC) van de International Relations Round Table (IRRT) van de American Library Association (ALA) nodigt uit om foto's aan te leveren die tonen hoe jouw bibliotheek zich inzet voor het promoten van sociale rechtvaardigheid en inclusie. Zo kun je bijdragen aan de "2020 Best Practices from World Libraries"-fotogalerij. De foto's zullen tentoongesteld worden via de website, publicaties en/of sociale media van ICC. Geselecteerde inzendingen zullen fysiek tentoongesteld worden op de jaarlijkse conferentie van ALA in Chicago, op 25-30 juni 2020.

De deadline voor de inzendingen is 15 februari 2020.

Inzendingen aanleveren kan via het Google submission formulier of via e-mail. Als je via e-mail wilt inzenden, moet de e-mail voldoen aan de volgende voorwaarden:

Het onderwerp van de e-mail moet het volgende zijn: 2020 Photo Gallery. In de mail zelf moet de volgende informatie meegedeeld worden:

  1. Projecttitel (een korte titel van het project van je bibliotheek)
  2. Bibliotheek en affiliatie (bv. Fogler Library, University of Maine)
  3. Locatie (Staat/Provincie, Land)
  4. Type bibliotheek (kies uit de volgende mogelijkheden: academische bibliotheek, openbare bibliotheek, schoolbibliotheek, speciale bibliotheek of andere)
  5. Beschrijving project (beschrijf in maximum 200 woorden waarom dit project het belang van bibliotheken bij het promoten van sociale rechtvaardigheid en inclusie demonstreert)
  6. Contactpersoon en e-mailadres van de contactpersoon (wordt aangeraden, maar is optioneel; de contactinfo zal openbaar getoond worden)
  7. Bijschrift voor de foto (de naam van de eigenaar/maker van de foto)

De foto zelf moet een hoge resolutie hebben. Een horizontale foto van ten minste 5400 pixels breed en 300 dpi heeft de voorkeur.

Opmerking: Door een foto aan te leveren, geef je ALA, IRRT en ICC toestemming om je werk te verspreiden, te bewerken en erop voort te bouwen, mits correcte verwijzing naar de eigenaar/maker.

Verdere vragen over het aanleveren van foto's kunnen worden gestuurd naar irrt.icc@gmail.com.


Nieuwsberichten

Alle nieuwsberichten

Waarom lid van de VVBAD worden?

  • Deel zijn van het netwerk van experten en collega's
  • Mee de belangen van de informatiesector behartigen
  • Korting krijgen op de activiteiten van de VVBAD
  • Toegang krijgen tot vakinformatie
  • Participeren in de verenigingsbesturen
Word lid
© Vlaamse Vereniging voor Bibliotheek, Archief & Documentatie vzw
Statiestraat 179 | B-2600 Berchem (Antwerpen)
Tel: (+32) 03 281 44 57 | email: vvbad@vvbad.be