Menu diner Informatie aan Zee

Menu diner Informatie aan Zee

28.09.2021

Volgens de traditie is er ook op Informatie aan Zee 2021 een diner gepland op donderdagavond.

Het menu

Menu vlees

Voorgerecht: Lab Kai (Thaise salade) met kip en citroengras

Hoofdgerecht: Tagliata (kortgebakken tussenribstuk) met parmezaan, krieltjes en ruccola

Dessert: Gemarineerd fruit met vanille en merengue

Menu vegetarisch

Voorgerecht: Butternut met geitenkaas en dukkah (veggie)

Hoofdgerecht: Seitan Funghi met seizoensgroenten en pesto

Dessert: Gemarineerd fruit met vanille en merengue


Nieuwsberichten

Alle nieuwsberichten

Waarom lid van de VVBAD worden?

  • Deel zijn van het netwerk van experten en collega's
  • Mee de belangen van de informatiesector behartigen
  • Korting krijgen op de activiteiten van de VVBAD
  • Toegang krijgen tot vakinformatie
  • Participeren in de verenigingsbesturen
Word lid

VVBAD maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door deze te accepteren of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Wil u meer weten over cookies, of uw cookie-instellingen voor deze website aanpassen? Bekijk dan hier de voorwaarden.

© Vlaamse Vereniging voor Bibliotheek, Archief & Documentatie vzw
Statiestraat 179 | B-2600 Berchem (Antwerpen)
Tel: (+32) 03 281 44 57 | email: vvbad@vvbad.be