IFLA World Library and Information Congress

IFLA World Library and Information Congress

06.07.2021

De International Federation of Library Associations and Institutions (IFLA) organiseert van 17 tot 19 augustus 2021 het jaarlijkse World Library and Information Congress. Het belooft een speciale editie te worden waar plaats is voor openheid, inclusiviteit en creativiteit. Dankzij het virtuele formaat is het congres internationaler dan de voorgaande edities.

Samen werken aan de toekomst is het thema van deze editie. IFLA biedt daarom aan VVBAD-leden, via het IFLA-lidmaatschap van de VVBAD, de mogelijkheid om tegen een voordeelprijs deel te nemen aan het congres.

Het doel van IFLA is om organisaties dichter bij elkaar te brengen en ruimte te creëren om bij te leren, van gedachten te wisselen en nieuwe mogelijkheden te ontdekken samen met andere bibliotheek- en informatieprofessionals van overal ter wereld.

Het WLIC is verspreid over drie dagen en drie verschillende tijdzones. Het wordt het meest inclusieve, meest internationale evenement op de bibliotheekkalender. Dit is je kans om samen met buitenlandse collega’s te netwerken en bij te leren over onze wereldwijde sector.

Heb je zin om deel te nemen aan het World Library and Information Congress? Stuur een mailtje naar maxine.lynch@vvbad.be om de code te ontvangen die je nodig hebt bij het registreren om te genieten van de voordeelprijs.

Tot in augustus!

IMPORTANT

Nieuwsberichten

Alle nieuwsberichten

Waarom lid van de VVBAD worden?

  • Deel zijn van het netwerk van experten en collega's
  • Mee de belangen van de informatiesector behartigen
  • Korting krijgen op de activiteiten van de VVBAD
  • Toegang krijgen tot vakinformatie
  • Participeren in de verenigingsbesturen
Word lid
© Vlaamse Vereniging voor Bibliotheek, Archief & Documentatie vzw
Statiestraat 179 | B-2600 Berchem (Antwerpen)
Tel: (+32) 03 281 44 57 | email: vvbad@vvbad.be