2023: een frisse start voor de VVBAD

2023: een frisse start voor de VVBAD

10.01.2023

Met veel enthousiasme gaat de VVBAD het nieuwe jaar in. En dat met een nieuw samengesteld dagelijks bestuur! We kijken er naar uit om samen met jou weer leerrijke en verbindende momenten mee te maken. Eens te meer omdat we opnieuw ons congres Informatie aan Zee mogen beleven. We hopen elkaar in goede gezondheid weer te ontmoeten in Oostende! Ontdek hieronder wat je dit jaar nog zoal mag verwachten.

Nieuwe bestuursploeg

2023 bracht voor de VVBAD een wissel van de wacht met zich mee. Maak alvast kennis met onze straffe bestuursploeg.

Activiteiten

Samen met verschillende VVBAD-afdelingen en partners organiseren we heel wat activiteiten en vormingen die interessant zijn voor onze sector. Op onze activiteitenpagina vind je steeds het meest actuele overzicht.

We sommen hier al een greep uit de geplande activiteiten op:

Informatie aan Zee

Op donderdag 19 en vrijdag 20 oktober 2023 organiseert de VVBAD Informatie aan Zee 2023. Tijdens ons tweejaarlijks congres verzamelen Vlaamse informatieprofessionals weer in het Kursaal Oostende. Het thema dit jaar is Impact: Maken we het verschil? Maak het verschil! Met dat thema willen we dieper ingaan op de maatschappelijke rol van onze sector en hoe we ons relevant kunnen houden voor de steeds evoluerende samenleving. Heb jij een onderwerp dat de informatiesector aanbelangt? En geef je graag een workshop of lezing? We ontvangen graag ten laatste 29 januari 2023 jouw voorstel: een abstract dat beknopt de opzet en thematiek beschrijft, met vermelding van de naam van de spreker, de doelgroep en de vorm van de sessie. 

META

META, tijdschrift voor bibliotheek & archief, is hét vakblad voor de informatieprofessional in Vlaanderen. META signaleert de nieuwste trends en inspirerende ontwikkelingen in het bibliotheek-, archief-, en documentatieveld. Ook dit jaar brengen we acht edities uit. Benieuwd naar de laatste artikels? Of heb jij een onderwerp of project dat je graag wilt delen in META en heb je een vlotte pen? Ontdek hoe jij zelf iets kunt schrijven.

Blijf je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de informatiesector? Abonneer je op onze nieuwsbrief of volg ons via Facebook of LinkedIn.


Nieuwsberichten

Alle nieuwsberichten

Waarom lid van de VVBAD worden?

  • Deel zijn van het netwerk van experten en collega's
  • Mee de belangen van de informatiesector behartigen
  • Korting krijgen op de activiteiten van de VVBAD
  • Toegang krijgen tot vakinformatie
  • Participeren in de verenigingsbesturen
Word lid
© Vlaamse Vereniging voor Bibliotheek, Archief & Documentatie vzw
Statiestraat 179 | B-2600 Berchem (Antwerpen)
Tel: (+32) 03 281 44 57 | email: vvbad@vvbad.be