Informatie aan Zee 2017

Informatie aan Zee 2017

Logo Informatie aan Zee

Axiell ALM Netherlands GMS Digitaliseert Deventit Atlantis Aturis
Ebsco Information Services Ilge Subscription Management Bomefa Group Bibliotheca
LIBIS @ KU Leuven Infor LM Information Delivery Cultuurconnect
Tracs Wolters Kluwer Cambridge University Press Schulz
Provincie West-Vlaanderen - Dienst Cultuur - Winob LexisNexis Picturae

Schrijf u hier in!

Op 14 en 15 september zijn er ook weer heel wat bedrijven present voor de 15e editie van Informatie aan Zee. Een overzicht.
Voor de vijftiende editie van Informatie aan Zee zet VVBAD de deuren wagenwijd open en kijken we verder dan de traditionele ict-thema's. Dit jaar focust Informatie aan Zee op inspirerende en innoverende projecten, die vervat zijn in veertien thema's. Op vrijdag kijken we naar de collectie, zowel van bibliotheken als van archieven.
Na R. David Lankes in 2015 ontvangen we op Informatie aan Zee 2017 opnieuw een internationale gast voor de keynote op donderdag.
Ben je van plan om te overnachten in Oostende tijdens Informatie aan Zee? We stellen graag enkele hotels voor.
Voor de vijftiende editie van Informatie aan Zee zet VVBAD de deuren wagenwijd open en kijken we verder dan de traditionele ict-thema's. Dit jaar focust Informatie aan Zee op inspirerende en innoverende projecten, die vervat zijn in veertien thema's. Zowel op donderdag als op vrijdag komt het beleid uitgebreid aan bod.
De bibliotheek is meer dan ooit een labo. Ook daarop focussen we op Informatie aan Zee, op vrijdagvoormiddag.
Tijdens Informatie aan Zee verwachten we meer dan 800 bezoekers per dag voor meer dan 60 lezingen. Op de beurs staan ruim 30 standhouders. Om de organisatie van dit evenement mee in goede banen te leiden, doet de VVBAD beroep op vrijwilligers.
Het programma voor Informatie aan Zee is verspreid over vijf verschillende zalen in het Kursaal van Oostende. Zeker genoeg interessante sessies om te volgen dus! Voor wie moeite heeft met kiezen of voor wie er niet bij kan zijn, voorzien we een aantal pagina's in META. Daarvoor zijn we op zoek naar verslaggevers!