Werkgroep collectiebeleid, wie doet mee?

Na de studiedag 'Een collectieplan, hoe werk je eraan?' wil de sectie Openbare Bibliotheken de mogelijkheid bekijken om een werkgroep collectiebeleid op te richten. Interesse? Neem dan zeker contact op.

Voor veel bibliotheken is het woord 'collectieplan' een vaag begrip. Hier en daar rijzen er ideeën om er aan te werken, al dan niet in een samenwerkingsverband.
Om die bibliotheken te inspireren, organiseerde de sectie Openbare Bibliotheken op 27 september 2016 de studiedag Een collectieplan, hoe werk je eraan?. Na de evaluatie werd ons duidelijk dat er vanuit de openbare bibliotheeksector veel interesse is in collectiebeleid. Wij komen jullie vraag graag tegemoet en bekijken de mogelijkheden en interesse in een specifieke werkgroep.

De sectie Openbare Bibliotheken van de VVBAD nodigt alle geïnteresseerden graag uit voor een verkennend gesprek over de oprichting van een werkgroep rond collectiebeleid in openbare bibliotheken. Wil je graag deelnemen? Contacteer Lise Vandecruys dan voor 15 maart 2017 via lise [dot] vandecruys [at] vvbad [dot] be. Datum en locatie van de vergadering.