Tweede editie van Lezen for Life

Lezen for Life
Vorig jaar zamelde Lezen for Life meer dan 11.000 euro in voor het goede doel. Dit jaar organiseert Iedereen Leest een tweede editie, met uiteraard als ambitie dat bedrag te overtreffen.

Het concept blijft hetzelfde: je zamelt tussen september en december geld in per gelezen boek of organiseert een leuke leesactie. De opbrengst gaat opnieuw naar de geregistreerde goede doelen die met taal, lezen en leesbevordering bezig zijn. De organisaties worden dit najaar bekend gemaakt.

Meter en peter van het project zijn actrice, columniste en auteur Katrijn Van Bouwel en acteur en cabaretier Johan Petit. Zij volgen Eva Mouton en Christophe Vekeman op als gezichten van de actie.

Je kan uiteraard nu al broeden op een leuke actie. Wie zijn plannen concreet heeft gemaakt, kan zich aanmelden via dit formulier. Zo is er een mooi overzicht van wat er allemaal gebeurt en worden de acties mee in de kijker gezet. Al het laatste nieuws vind je op de Facebook-pagina van Lezen for Life. Heb je verder nog vragen of wilde ideeën? Mail naar lezenforlife [at] gmail [dot] com.

Bron: Iedereen Leest