Info- en ontmoetingsmomenten Kunst, Cultuur en Jeugdwerk met vluchtelingen

Organisator: 
Datum: 
do 09.03.2017 tot ma 20.03.2017
Tijdstip: 
12:00 - 17:00
Omschrijving: 

Beroert de situatie van vluchtelingen jou ook? Ben je op zoek naar hoe je iets kan betekenen voor hen met jouw organisatie?

Kom dan naar één van de info- en ontmoetingsmomenten ‘Kunst, Cultuur en Jeugdwerk met vluchtelingen’. Je ontmoet er andere jeugdwerkers, kunstenaars en kunstprofessionals, erfgoedwerkers en sociaal-cultureel werkers uit je regio die met dezelfde vragen zitten over het betrekken van vluchtelingen bij hun werking.

Je krijgt informatie die je helpt om activiteiten voor en met vluchtelingen op te starten. Je wordt geïnspireerd door getuigenissen en praktijken uit de cultuur- en jeugdsector. Bovendien krijg je een beeld van de organisaties die op het terrein in contact staan met vluchtelingen en krijg je de kans ideeën uit te wisselen of partnerschappen te smeden.

De bijeenkomsten vinden plaats in Scoutshuis Antwerpen (9 maart), Vooruit Gent (16 maart) en OPEK Leuven (20 maart).

Meer weten? Neem contact op met: bea [dot] elskens [at] socius [dot] be (link sends e-mail), sien [dot] wollaert [at] ambrassade [dot] be (link sends e-mail), katrijn [dot] dhamers [at] faro [dot] be (link sends e-mail) of sofie [at] kunsten [dot] be (link sends e-mail)

Deze bijeenkomsten zijn een gezamenlijk initiatief van Kunstenpunt (link is external), FARO (link is external), De Ambrassade (link is external) en Socius (link is external) met steun van de Agentschappen Integratie en Inburgering en het Departement Cultuur, Jeugd en Media.

Inschrijving:
Schrijf u in via het online inschrijvingsformulier uiterlijk op 1/3 voor Antwerpen (9 maart), uiterlijk op 9/3 voor Gent (16 maart) of uiterlijk op 13/3 voor Leuven (20 maart).

Antwerpen: https://cjsm.be/content/info-en-ontmoetingsmoment-kunst-cultuur-en-jeugd...

Gent: https://cjsm.be/content/info-en-ontmoetingsmoment-kunst-cultuur-en-jeugd...

Leuven: https://cjsm.be/content/info-en-ontmoetingsmoment-kunst-cultuur-en-jeugd...

Plan: 
Antwerpen - Gent - Leuven
België